IT Service

IT-konsulent og rådgivning
– Jeres bindeled mellem IT-behov og IT-løsninger

Skal I have løst et IT-projekt, udviklet et nyt system, optimeret den interne drift eller ønsker i kompetent rådgivning fra en erfaren IT-konsulent med den rette know-how indenfor erhvervs-løsninger? Nordjysk IT er totalleverandør indenfor IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder og hjælper med alt fra hard- og software, IT-sikkerhed, netværks-løsninger, optimering af drift, vedligehold af eksisterende systemer samt indkøb og integrering af effektive IT-systemer til gavn for en enklere hverdag. Har I en udfordring, så har vi en løsning.

Med base i Frederikshavn opsætter og supportere Nordjysk IT  IT-løsninger og netværks-systemer i hele Nordjylland. Vores team af engagerede og dedikerede IT-konsulenter hjælper med alt fra rådgivning, teknisk opsætning til support. Hos os tilknyttes I én fast konsulent, hvad enten det er en enkeltstående opgave eller en længerevarende aftale. På den måde er I garanteret en velkendt kontaktperson, som forstår jeres udfordringer og behov.

IT-services fra Nordjysk IT
–    Service og support
–    Hard- og software
–    IT-sikkerhed
–    Server-løsninger inkl. overvågning
–    Hosting
–    Microsoft Office 365
–    Online backup
–    PC, printere og tilbehør

Udliciter jeres IT-drift og frigør tid og penge
Hos Nordjysk IT-center har vi en lang referenceliste af tilfredse kunder fra hele Nordjylland. Vores faglige stolthed og evne til at skabe en enklere hverdag, med fokus på udvikling fremfor vedligehold, har betydet, at vi er tilknyttet som ekstern IT-afdeling til en række små- og mellemstore virksomheder. Nogle har faste serviceaftaler, andre får support i forbindelse med en licensaftale mens enkelte virksomheder ringer og efterspørger IT-support fra gang til gang. Vi tilpasser os jeres behov, så I får en fleksibel løsning til den lavest mulige pris.

Udnyt vores full-service supportaftaler og frigør mere tid til virksomhedens opgaver og kunder. Vi vedligeholder og optimerer en lang række IT-systemer og er jeres garanti for optimal drift.

Kontakt Nordjysk IT
Ring til os på tlf. 22 22 31 61 og få en uforpligtende snak om jeres behov og udfordringer med IT. Vores erfarne konsulenter står klar med rådgivning om alt indenfor erhvervs-løsninger til både intern og ekstern brug.

Kontakt os

Nordjysk IT
Silovej 8,4
9900 Frederikshavn

Email: info@njitc.dk

Telefon 22 22 31 61